Over Haring Books


Tegenover de vluchtigheid van gefragmenteerde digitale content symboliseert het boek een omgang met de wereld die vervuld is van aandacht en zorgzaamheid. Haring Books is een artistieke vrijhaven die werkt met het medium boek als tactiele container voor menselijke kennis en verbeelding.


Artistieke werking


Haring Books initieert participatieve kunstprojecten waarbij taal en materialiteit centraal staan. Haring Books houdt er bijzonder van te werken met een publiek waarbij kunst als zingevende facilitator een wezenlijk verschil kan maken. Haring Books hanteert tekst, boeken en kunst om plezier, schoonheid en ontroering te laten voelen. Maar ook om te schuren en te confronteren! Haring Books staat voor een speelse en co-creatieve aanpak.

Haring Bookshop


De nomadische (tijdelijk enkel offline) Haring Bookshop strijkt geregeld neer op onverwachte plaatsen met een aanbod van tweedehands kunstboeken, met zorg gekozen nieuwe boeken, eigen publicaties en poëtische interventies. Hou de nieuwspagina in de gaten voor upcoming events!


Sarah Michielsen


Haring Books opereert vanuit Brussel en is in 2022 opgericht door Sarah Michielsen, voormalig gevangenisbibliothecaris, kunstenaar  en boekenverzamelaar.

Contact
haringbooks@gmail.com
0473 66 75 92

Nieuwsbrief


︎
Haring Books vzw - BE 0782.864.531 - haringbooks@gmail.com